U bevindt zich hier:Klik hier voor de Evenementen in Wemeldinge»Klik hier voor de Evenementen in Wemeldinge - Villapark de Oesterbaai Wemeldinge

Evenementen Activiteiten

Evenementen en activiteiten in Wemeldinge.

We hebben een nieuwe evenementenkalender gebouwd voor wemeldinge.info.

Klik hier de lijst met organisators te zien die hun evenementen nu hier publiceren.

Indien je ge├»nteresseerd bent om gebruik te maken van onze evenementenkalender, stuur dan even een mailbericht naar de webmaster van MKB Wemeldinge of neem even contact op.

 1. Woendag avondwedstrijden georganiseerd door Watersportvereniging d'Oosterschelde. Er zijn twee starts, om 19:30 voor de kleine jachten en om 19:40 de grotere jachten. Altijd een mooi schouwspel om te kijken bij ondergaande zon.

 2. Wat is lekkerder dan oesters? Oesters direct vers uit het water, zelf geplukt,  met een glaasje bubbels!

  Onder leiding van een gids van het Nationaal Park Oosterschelde gaat u op zoek naar al het lekkers uit de Oosterschelde. Denk aan zeewieren, zeekraal maar ook oesters, mossels en kokkels. Afhankelijk van uw vondsten zal er een maaltijd of een proeverijtje klaargemaakt worden op het strand (bij slecht weer in het hotel) onder genot van een prosecco.

 3. Op zaterdag 17 juni beginnen de trainingen om 10 uur. De races zelf beginnen om 12.30 uur. Het spektakel zal tot ongeveer 17.00 uur duren. De entree bedraagt 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen nog steeds gratis naar binnen. Wij nodigen iedereen uit om eens te komen genieten van het nostalgische geluid en de bijbehorende sfeer.

 4. Woensdag 21 juni 2017 organiseren OV Kapelle en MKB Wemeldinge gezamenlijk weer een gezellige haringparty. Niet enkel netwerken en nieuwe haring happen, maar ook met fish & chips. U kunt van 17:00 tot 20:00 heel veel mensen spreken en gaat niet met honger naar huis.

   

  Haringparty banner

 5. Kom kennismaken met boogschieten, een gezellige sport voor jong en oud! We schieten met pijl en boog op vogeltjes (houten blokjes met pluimpjes) deze staan op eenliggende wip op een afstand van 15 meter.

 6. Kom kennismaken met boogschieten, een gezellige sport voor jong en oud! We schieten met pijl en boog op vogeltjes (houten blokjes met pluimpjes) deze staan op eenliggende wip op een afstand van 15 meter.

 7. Kom kennismaken met boogschieten, een gezellige sport voor jong en oud! We schieten met pijl en boog op vogeltjes (houten blokjes met pluimpjes) deze staan op eenliggende wip op een afstand van 15 meter.

 8. Woendag avondwedstrijden georganiseerd door Watersportvereniging d'Oosterschelde. Er zijn twee starts, om 19:30 voor de kleine jachten en om 19:40 de grotere jachten. Altijd een mooi schouwspel om te kijken bij ondergaande zon.